24.7.2017. 21:32
4
Amar Osim nasmijao sve u studiju zbog pitanja za Senada Repuha: Ti si musliman, kad je akšam?
Amar Osim, nekadašnji trener Željezničara, bio je sinoć gost emisije o Premijer ligi BiH na BHRT-u.

Piše: Haris Ahbabović

Na pitanje novinara BHRT-a o otkazu za Slavka Petrovića, Amar Osim je odgovorio onako diplomatski:

"Pošto sam član Skupštine kluba onda ću se pozvati na Peti amandman. Neću ništa komentarisati, nego ću ono što imam reći kazati na Skupštini, koju će nekad neko sazvati, nadam se, ubrzo", rekao je Amar Osim.

Video koji je nasmijao sportsku javnost u BiH bila je Osimova opaska zbog čega se utakmice ne igraju od 18:00, a ne od 17:30 sati.

"Juli je mjesec. Ramazan je nedavno bio. Znamo tačko po vaktiji kako je išlo. Bilo je 20:28, sada je 20:08. Što se utakmice igraju u pola šest, što se ne igra u šest? Tih pola sata prave dramatičnu razliku", rekao je Osim, pa poručio Repuhu:

"Akšam je, evo, u osam i... ti si musliman, kad je akšam? U 20:15, tako je", rekao je Osim, dok su se Repuh i voditelj u studiju smijali.

Video: BHRT


4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.