25.8.2017. 19:55
0
Generalni direktor Crvene zvezda demantirao da je napao čelnika Partizana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić demantirao je da je danas fizički nasrnuo na potpredsjednika Partizana Vladimira Vuletića nakon ždrijeba skupina Europske lige u Monacu.


"Lažu, ništa se nije desilo", tvrdi Terzić u kratkoj izjavi dostavljenoj medijima, prenosi Tanjug.

Partizan je prethodno optužio Terzića da je u Grimaldi forumu u Monacu povukao Vuletića za revere i prijetio mu riječima da će mu "otkinuti glavu ukoliko bude nastavio da ga spominje".

U svom priopćenju Partizan je naveo kako će zbog incidenta Terzića prijaviti Etičkom odboru UEFA-e, Etičkoj komisiji Nogometnog saveza Srbije te policijskim i organima pravosuđa Republike Srbije.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.