20.9.2017. 13:30
0
Petrović još bez radne dozvole, Slobodu protiv Azota vodi Spahić
Novi trener Slobode Slavko Petrović još nije dobio radnu dozvolu i dokument o mjestu prebivališta, tako da ga ni danas u Vitkovićima neće biti na klupi ekipe.

Tuzlaci u okviru šesnaestine finala Kupa BiH igraju protiv Azota i očekuju prolazak u naredni krug takmičenja, premda će izostati nekoliko igrača koji su nastupili u prošlom kolu Premijer lige BiH.

Umjesto Petrovića, na klupi „crveno-crnih“, kao i protiv Mladosti u Doboj Kaknju, bit će Amir Spahić, član stručnog štaba.

- Radnu dozvolu za trenera Petrovića očekujemo danas, a do utakmice sa Željezničarom trebala bi biti gotova i potvrda o mjestu prebivališta - izjavio je za Fenu sekretar Slobode Ekrem Ibrić.


(Fena/Amir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.