23.9.2017. 16:51
0
Roma rutinski protiv Udinesea, Džeko nezaustavljiv
U susretu šestog kola talijanske Serije A, Roma je na Olimpicu savladala Udinese rezultatom 3:1.

Gdje je stao prošlu utakmicu, Edin Džeko je sada nastavio. Već u 12. minuti postigao je pogodak na asistenciju Radje Nainggolana. U 30. minuti, El Sharaawy prednost povećava na 2:0, a naš Edin Džeko se ovaj put našao u ulozi asistenta.

Do kraja poluvremena, El Sharaawy je postigao još jedan gol, pa se na poluvrijeme otišli pri rezultatu od 3:0.

U nastavku utakmice nije bilo previše uzbuđenja, sve do 88. minute, kada je domaćoj ekipi dosuđen penal, no Diego Perrotti je bio neprecizan sa bijele tačke, što inače nije uobičajeno za njega. U 90. minuti, Larsen je postigao pogodak za 3:1.

Džeko je iz igre izašao u 70. minuti, a Riad Bajić je u toj minuti ušao u igru.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.