28.10.2017. 17:56
0
Nastavlja se dominacija Građana, Seo spasio Arsenal
Manchester City je nastavio da dominira engleskom Premier ligom, te je i u 10. kolu slavio. Ovaj put su kao gosti bili bolji od WBA rezultatom 3:2.

Već u 10. minuti Sane zabija za vodstvo Građana, no samo tri minute kasnije Rodriguez izjednačava rezultat na 1:1. No, ni tu nije bio kraj. Dvije minute poslije, Fernandinho zabija za 2:1 za goste, a asistent mu je bio Sane. To je bio i rezultat za kraj prvog poluvremena.

Sterling je ovjerio pobjedu Građana golom iz 64. minute, a WBA je pred sam kraj susreta preko Philippsa stigao do utješnog pogotka, te je utakmica završena 3:2 za Manchester City, kojem je ovo bila 13. uzastopna pobjeda u svim takmičenjima.

Arsenal je stigao do pobjede nad Swanseajem rezultatom 2:1. Swansea je poveo u 22. muinuti, no izjednačujući pogodak za Topnike postigao je naš Sead Kolašinac, na asistenciju Ozila. Samo sedam minuta kasnije, Seo se našao i u ulozi asistenta, kada je uposlio Ramseya, koji postiže pogodak za pobjedu Arsenala. 



(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.