12.11.2017. 15:20
0
Kolašinac se oprostio od Ibiševića: Hvala ti na svemu veliki čovječe
Vedad Ibišević u subotu je i službeno objavio da se oprašta od reprezentacije BiH, što je i najavio ranije tijekom kvalifikacijskog ciklusa.

U mojim godinama mislim da je to najbolja odluka i za reprezentaciju. U budućnosti ću biti najveći navijač reprezentacije - rekao je Vedo od kojeg su se prigodnim riječima oprostili u Savezu, a to su učinili i suigrači Asmir Begović te Sead Kolašinac.

- Od reprezentacije BiH se definitivno oprostio veliki Vedad Ibišević. Reprezentacija BiH na terenu više neće imati velikog fudbalera i čovjeka, a ja velikog prijatelja.

Vedo, hvala ti što si mi puno pomogao u mojim prvim danima u reprezentaciji BiH, hvala ti što si mi svojim primjerom kao Bosancu olakšao fudbalski put u Njemačkoj, hvala ti što si uvijek bio pravi životni mentor i hvala ti što si nas odveo na Svjetsko prvenstvo o Brazil.

Zbog tvojih ljudskih kvaliteta i ogromnog iskustva iskreno se nadam kako ćeš ostati dio našeg tima kroz savjete, razgovore, ideje... Želim ti svu sreću u privatnom i poslovnom životu! Tvoj Seo - napisao je Kolašinac na Facebooku.


(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.