13.11.2017. 10:36
0
Željko Kopić novi trener Hajduka
Željko Kopić novi je trener Hajduka, a pomoćnici će mu biti Zlatko Bašić i Toni Golem.

Trener vratara ostaje Tihomir Bulat, a za kondicijski dio bit će zadužen Jakov Previšić, dodaje se u priopćenju objavljenom na Hajdukovim stranicama, objavljeno je u ponedjeljak na službenim stranicama splitskog kluba.

Posljednji angažman četrdesetogodišnji Košić imao je u hrvatskom prvoligašu Slavenu Belupu na čijoj je klupi proveo gotovo dvije i pol sezone. Prije toga je vodio Cibaliju i NK Zagreb.

"Hvala na dobrodošlici i na pozivu u HNK Hajduk vodećih ljudi iz kluba. Osjećam veliko poštovanje, veliku odgovornost i siguran sam da ću dati sve od sebe kako bih prenio svoje ideje na momčad i kako bih napravio momčad onako kako želim da izgleda, ali i kako žele svi oni koji vole i poštuju Hajduk", rekao je na predstavljanju Kopić.

Debi na klupi Hajduka Kopić će imati sljedećeg vikenda kada Splićani gostuju u Puli kod Istre 1961.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.