20.11.2017. 14:29
1
Meho Kodro: Iz ličnih i moralnih razloga odustajem od kandidature za selektora. Gdje umire struka, rađa se sjeme sumnje
Meho Kodro odustaje od utrke za poziciju selektora fudbalske selekcije BiH, prenosi danas Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Trener Servettea koji se nametnuo za prvog favorita u borbi za klupu državnog tima, obavijestio je Redakciju Dnevnog Avaza da se povlači iz utrke za selektora BiH.

U e-mailu koji je poslao sportskoj redakciji Avaza, Kodro je istakao da se povlači iz ličnih i moralnih razloga. Kompletan sadržaj poruke glasi:

- Iz ličnih i moralnih razloga odustajem od kandidature za selektora fudbalske reprezentacije BiH. Zahvaljujem se stručnoj komisiji NSBiH na ukazanom povjerenju. Nažalost, gdje umire struka (znanje), rađa se sjeme sumnje. Fudbalskoj reprezentaciji naše zemlje želim sve moguće uspjehe u narednom periodu. Sa velikom posvećenošću nastavljam sa projektom Servettea - napisao je Kodro.

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.