5.12.2017. 22:37
0
Bayern u Munchenu pobijedio PSG sa 3:1, Barcelona lako pobijedila Sporting
Večeras su odigrane posljednje utakmice grupne faze Lige prvaka po grupama A, B, C i D.

Piše: Haris Ahbabović

U grupi A, Basel je kao gost pobijedio Benficu sa 2:0, dok je Manchester United na Old Traffordu pobijedio CSKA iz Moskve sa 2:1.

Bayern je u Munchenu pobijedio PSG sa 3:1, dok je Anderlecht kao gost bio bolji od Celtica sa 1:0. U pitanju su utakmice u sklopu grupe B.

Roma je golom Perottija pobijedila Qarabag. Asistent u pobjedi Rome od 1:0 bio je Edin Džeko. U timu iz Azerbejdžana je cijeli meč igrao bh. golman, Ibrahim Šehić.

Chelsea i Atletico su podijelili bodove (1:1). Madriđani su poveli golom Saula Nigueza, dok je remi Chelseaju osigurao Stefan Savić koji je postigao autogol.

U okviru grupe D, Juventus je u Atini pobijedio Olympiacos sa 2:0 golovima Cuadrada i  Bernardeschija. Miralem Pjanić je odigrao posljednjih pola sata. Barcelona je golovima Alcacera i Mathieua (autogol) pobijedila Sporting sa 2:0.

U osminu finala Lige šampiona tako su se plasirali Manchester United, Basel, PSG, Bayern Munchen, Chelsea, Roma, Barcelona i Juventus.




0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.