7.12.2017. 20:43
0
Rijeka napravila senzaciju i pobijedila Milan, Partizan ide u 1/16 finala, Edin Višća i Marin Aničić strijelci za svoje ekipe
Večeras se igraju utakmice posljednjeg kola grupne faze UEFA-ine Europa lige. Nekoliko utakmica je odigrano od 19:00 sati.

Piše: Haris Ahbabović

Rijeka je napravila veliku senzaciju u grupi D s obzirom da je na Rujevici pobijedila slavni Milan sa 2:0. Puljić i Gavranović su bili strijelci za Riječane.

Istanbul Basaksehir je pobijedio Bragu sa 2:1, a prvi gol za turski tim djelo je Edina Višće. Drugi gol je postigao Emre, dok je strijelac za Bragu bio Silva.

Astana je u gostima pobijedila Slaviju iz Spraga, a jedini gol postigao je bh. reprezentativac, Marin Aničić.

Partizan je doživio težak poraz u gostima kod Dynamo Kieva sa 4:1. Moraes je postigao hat-trick, dok je još jedan gol dodao i Morozyuk. Gol za Partizan postigao je Jevtović. Uprkos porazu, Beograđani su osigurali nastup u 1/16 finala.






0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.