6.1.2018. 19:40
0
Oglasio se Messijev otac: Glupost je da Lionel može da ode besplatno, otkupna klauzula je 700 miliona eura
Brojni svjetski mediji su prenijeli jučer da najbolji igrač i strijelac u historiji Barcelone, Lionel Messi, može bez ikakve odštete da napusti Barcelonu.

Piše: Haris Ahbabović

Dan kasnije oglasio se povodom ove informacije Lionelov otac, Jorge Messi, koji je rekao:

- Dosta toga je moglo prethodnih dana da se pročita o ugovoru mog sina i Barcelone. Istina je da je otkupna klauzula 700 miliona eura, ali isto tako laž je da on može da ode besplatno. Klauzula o kojoj se toliko priča je besmislena i ona uopće ne postoji - rekao je Messijev otac.

- Postoji dogovor da Leo ostane u klubu sve dok budu igrali u vrhunskoj ligi. Ako Katalonija postane nezavisna on će biti član kluba sve dok Barca bude igrala u nekoj od pet vrhunskih liga - rekao je Jorge Messi.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.