8.1.2018. 17:00
0
Aleksandar Šofranac novi fudbaler FK Sarajevo
27-godišnji Aleksandar Šofranac danas je uspješno prošao ljekarske preglede i postao je novi igrač Fudbalskog kluba “Sarajevo”.

Šofranac je sa FK “Sarajevo” potpisao jednoipogodišnji ugovor, te je postao prvo pojačanje ”bordo” tima u zimskom prelaznom roku 2017/18.

“FK Sarajevo je regionalno poznat klub, bogate historije. Sarajevo je za mene veliki izazov i jedva čekam da počnem sa treninzima i utakmicama i radim ono što najbolje znam. Koristim priliku da se zahvalim klubu na ukazanom povjerenju”, rekao je Šofranac.

Šofranac je prije dolaska u Sarajevo nastupao za Mladost i Sutjesku u Crnoj Gori, hrvatsku Rijeku, Javor iz Srbije, te Cercle Brugge u Belgiji.

Odigrao je i četiri utakmice za reprezentaciju Crne Gore.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.