8.1.2018. 20:45
0
Bekić produžio ugovor s FK Sarajevo
Standardni defanzivac FK Sarajevo Almir Bekić danas je potpisao novi ugovor, te je produžio svoju vjernost "Bordo" klubu.

Bekić je potpisao jednoipogodišnji ugovor, koji ga veže za FK Sarajevo do kraja juna 2019. godine.

Nakon potpisivanja ugovora, za zvaničnu klupsku stranicu istakao je svoje zadovoljstvo.

- Drago mi je zbog potpisivanja novog ugovora. Želim se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Velika mi je želja da sa Sarajevom osvojim trofej i zbog toga sam ostao vjeran klubu. Nadam se da ću svojim igrama opravdati povjerenje kluba i trenera Musemića - rekao je Bekić.

U redove Sarajeva Bekić je stigao iz tuzlanske Slobode sredinom 2015-te godine i do sada je u dresu "Bordo" kluba odigrao 76 utakmica, uz dva postignuta gola.

U protekloj polusezoni pružao je jako dobre partije, a u sezoni 2016./17. izabran za najboljeg lijevog beka lige. Nosio je i dres "A" reprezentacije BiH na utakmici protiv Japana u junu 2016- te godine, kada je naša selekcija osvojila Kirin Kup, saopćeno je iz FK Sarajevo.

(FENA/Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.