18.1.2018. 13:54
0
Hasanović raskinuo ugovor sa Željom
Dino Hasanović, sada već bivši veznjak Plavih, potpisao je sporazumni raskid ugovora sa FK Željezničar.

Dino Hasanović rođen je 21. januara 1996. godine u Tuzli. Prošao je nekoliko omladinskih selekcija kluba sa Grbavice, a potom je potpisao i ugovor sa prvim timom za koji je ubilježio 18 nastupa, od toga tri u ovoj sezoni. Igrao je jednu polusezonu i na posudbi u Čeliku, prenosi Avaz.

– Hvala svima u Klubu i navijačima na protekle dvije i pol godine. Žao mi je što idem, ali odluku sam donio jer želim igrati više. Mislim da sam uvijek davao svoj maksimum na terenu i na treninzima i dostojno branio boje ovog kluba. Želji u budućnosti želim svu sreću i već ove sezone da osvoje trofej - kazao je Dino Hasanović.

FK Željezničar se zahvalio Hasanoviću na profesionalnom odnosu, zalaganju na terenu, te mu poželio mnogo sreće u nastavku karijere.

(Ajla Hurko)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.