23.1.2018. 18:40
0
Bh. nogometaši sutra putuju za SAD
Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine sutra polaze za SAD, a uoči večerašnjeg treninga, trener Elvir Rahimić ističe da su svi igrači zdravi i spremni dočekuju prvi reprezentativni meč u ovoj godini.

Sa spiska igrača koji su došli na pripreme u Zenicu "otpast" će jedan igrač, ali još nije odlučeno koji nogometaš neće biti u avionu.

- Poziv u reprezentaciju je sigurno značajna stvar za igrače iz naše lige. Imaju priliku da se nametnu i nadam se da će se i u budućnosti moći računati na njih, te da ćemo ih viđati na reprezentativnim okupljanjima. SAD će kao i mi igrati s igračima koji nastupaju u domaćem prvenstvu, a vjerovatno će i Meksiko nastupati s kombinovanim sastavom, ali to će svakako biti kvalitetne provjere za nas - rekao je Rahimić.

'Zmajevi' sutra navečer lete za Istanbul odakle će produžiti za Sjedinjene Američke Države, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

(Ajla Hurko)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.