29.1.2018. 9:07
0
Pogledajte kako je Haris Medunjanin promašio penal u 53. minuti utakmice protiv SAD-a
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine i selekcija Sjedinjenih Američkih Država odigrale su u Los Angelesu prijateljski meč bez pogodaka.

Obje reprezentacije su imale nekoliko dobrih šansi za postizanje pogotka, ali odbrane i golmani bili su na visini zadatka, te su mreže u ovom meču mirovale. 

Najbolju šansu za reprezentaciju BiH propustio je Haris Medunjanin, koji je u drugom poluvremenu promašio penal. 

Selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki zadovoljan je igrom bh. nogometaša koji su dobili priliku za igru u ovom meču.

- Mogu biti zadovoljan, a ostaje žal za promašenim penalom. Pokazalali smo dosta volje, htijenja i trke. Igrali smo otvoreno, stvarali prilike i možemo se nadati još boljoj igri u budućnosti - rekao je Prosinečki nakon meča. 

Naredni susret u SAD-u reprezentacije BiH će igrati u noći sa srijede na četvrtak (03:00) protiv Meksika u San Antoniju.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.