31.1.2018. 23:37
0
Prekinut san Manchester Uniteda i Alexisa Sancheza o tituli prvaka
Tottenhama je slavio protiv Manchester Uniteda na domaćem terenu u meču 25. kola engleskog Premiershipa, a konačni rezultat na kraju je glasio 2:0 za Pijetlove.

Već u 11 sekundi meča domaća ekipa stigla je u prednost, dok je Manchester pokušao stići do poravnanja, međutim Lingard nije iskoristio priliku, dok je kazna odmah stigla sa druge strane. 

Naime, Trippier je centrirao s desne strane, a defanzivac ekipe s Old Trafforda Phile Jones nespretno loptu šalje u svoju mrežu.

Međutim do kraja meča Manchester je nekoliko puta pokušao ugroziti gol Tottenhama, ali nije uspio.

Trenutno prvoplasirana ekipa Manchester Cityja slavila je protiv WBA-a na domaćem terenu rezultatom 3:0. Strijelci za pobjedu Građana bili su Fernandinho u 19. minuti, te De Bruyne i Aguero u 68. i 89. minuti.

Ovaj meč bio je i debi u Premiershipu u novom dresu za Alexisa Sancheza, a nakon ovog kola, Crveni đavoli opet imaju 15 bodova manje od gradskog rivala Cityja te je svaki san o tituli prvaka završen.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.