23.2.2018. 14:00
1
Adžem: Sloboda je težak protivnik, a loš teren će stvarati probleme igračima
Fudbaleri Željezničara sutra na stadionu "Grbavica" dočekuju tuzlansku Slobodu u jednom od najzanimljivijih mečeva 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Željezničara Admir Adžem očekuje težak meč protiv rasterećenog protivnika koji je u prošlom kolu na svom terenu uvjerljivo savladao ekipu Mladosti. 

- Sloboda je u zimskom prelaznom roku doživjela mnogo promjena. Pobijedili su Mladost i sigurno je da će na Grbavici igrati rasterećeno. Igrat će defanzivno, a šansu će tražiti iz kontranapada. Loš teren će uzrokovati dosta problema igračima. Mi s druge strane želimo tri boda da bi ostali na liderskoj poziciji. Moramo pokazati karakter, volju, želju i htijenje - rekao je Adžem. 

Dodaje da je zbog povrede upitan nastup Vranješa, dok Žerić ima povredu prepona.

Defanzivac Željezničara Siniša Stevanović upozorava da je Sloboda težak protivnik, ali vjeruje da su igrači Željezničara spremni za teškog protivnika i loš teren. 

- Prošli smo pripreme i mislim da smo svi spremni za ono što nas čeka. Teren jeste problem i najbitnije će biti da se dobro oporavimo nakon svakog meča - rekao je Stevanović. 

Utakmica između Željezničara i Slobode će biti odigrana sutra u 14.30 sati na stadionu "Grbavica".


(Fena/Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.