21.3.2018. 13:22
0
Ćavar: Očekuju nas teške utakmice
Igrač Eintachta Marijan Ćavar se s mladim reprezentativcima u zeničkom Trening kampu sprema za mečeve s Velsom i Lihtenštajnom.

Mladi vezista ističe da je ekipa u dobroj formi, ali da će utakmice biti zahtjevne, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

- Već treći dan smo u Zenici i pripreme protiču u najboljem redu. Svi smo došli na okupljanje spremni i bit ćemo u dobroj kondiciji pred susrete s Velsom i Lihtenštajnom. Bit će to teške utakmice. Iako smo u Bangoru pobijedili Vels sa 4:0, ovdje nas očekuje potpuno drugačija utakmica i morat ćemo maksimalno da se potrudimo da dođemo do tri boda - kazao je.

Ćavar je u januaru debitovao i za 'A' reprezentaciju u susretima sa SAD-om i Meksikom.

- Velika je čast nastupiti za nacionalnu selekciju i sretan sam što sam već sada imao priliku da igram za 'A' tim u Americi. Tamo smo se sastali s jakim ekipama i to je bilo veliko iskustvo za sve nas. Taj poziv me motivira da nastavim da radim još jače kako bih u budućnosti ponovo imao priliku da budem dio seniorske ekipe - ističe Ćavar.

(FENA/Ajla Hurko)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.