11.4.2018. 22:49
0
Real u polufinalu nakon drame u Madridu
Real je u polufinalu Lige prvaka! U Madridu je nakon drame golom Ronalda u 97. minuti iz penala izbjegao produžetke i izborio svoje osme polufinale zaredom.

Oliver je u doslovce zadnjoj sekundi utakmice dosudio penal za Real nakon navodnog faula Benatije. Buffon je pludio, napao je sudiju i dobio je crveni karton.

Siguran realizator bio je Cristiano Ronaldo i na taj način odveo Real u polufinale. Do tada Juventus je golovima Mandžukića i Matuidia vodio sa 3:0.

U drugom meču večeri Bayern i Sevilla odigrali su utakmicu bez golova, ali zbog pobjede Bavaraca iz prvog meča, tim iz Njemačke ide u polufinale.





(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.