18.4.2018. 22:55
0
U uzbudljivoj utakmici Lazio slavio protiv Fiorentine!
U 33. kolu talijanske Serije A Lazio je u veoma zanimljivoj utakmici savladao Fiorentinu rezultatom 4:3.

Već od prve minute utakmice počela su iznenađenja. U sedmoj minuti susreta, iz igre je isključen golman Fiorentine Sportiello, a samo sedam minuta kasnije crveni karton u gostujućoj ekipi je dobio Murgia. Dvije minute kasnije, Fiorentina je povela, a strijelac gola je bio Veretouta.

Mreže su mirovale idućih 15 minuta, a onda je opet Veretouta postigao gol za 2:0, te se činilo kako Lazio neće imati šanse u ovoj utakmici. Ipak, do kraja prvog dijela, Lazio je uspio da izjednači. Prvo je u 39. minuti pogodak postigao Luis Alberto, a onda u 45. i Martin Caceres.

U nastavku utakmice, ponovo je Fiorentina povela, a strijelac je opet bio Veretouta, koji je postigao hat-trick. No, onda slijedi novi povratak Lazija. Prvo je za izjednačenje gol postigao Felipe Anderson, dok je za konačnih 4:3 za Lazio postavio Luis Alberto.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.