19.4.2018. 8:55
0
Napoli nakon preokreta pobijedio Udinese, Juve kiksao kod Crotonea: Odluka o prvaku Italije u direktnom okršaju Juventusa i Napolija
Napoli je ostao u utrci za naslov prvaka nakon što je u srijedu na svom terenu pobijedio Udinese 4:2, dok je vodeći Juventus kod Crotonea igrao neodlučeno 1:1.

Pet kola prije kraja Juventus ima četiri boda prednosti u odnosu na Napoli, a u nedjelju je na programu sudar te dvije momčadi u Torinu.

U ostalim susretima 33. kola Serie A igranim u srijedu Roma je pobijedila Genovu 2:0, Sampdoria Bolognu 1:0, Lazio je u gostima bio bolji od Fiorentine 4:3, do pobjede u gostima došla je i Atalanta koja je svladala Benevento 3:0, kao i Sassuolo koji je s 1:0 pobijedio Veronu, SPAL i Chievo odigrali su utakmicu bez golova, a neriješno 1:1 bilo je i u susretu Torina i Milana.

Juventus je prvi na ljestvici sa 85 bodova, slijede Napoli s 81, Roma i Lazio sa po 64 boda, Inter ima 63, a Milan 54 boda.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.