23.4.2018. 13:20
0
Ludnica u Napulju nakon pobjede Napolija protiv Juventusa: Grad "u plamenu", vatromet u svim dijelovima Napulja
U derbiju 34. kola talijanske Serije A, sinoć su se u Torinu sastali Juventus i Napoli.

Piše: Haris Ahbabović

Napoli je slavio veliku pobjedu u gostima rezultatom 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Koulibaly u 90. minuti.

Juventus je pred ovu utakmicu imao četiri boda više od Napolija, pa su Napolitanci tako imali priliku da se pobjedom primaknu Staroj dami na svega jedan bod zaostatka.

Juventus je i dalje vodeći tim Serije A sa 85 bodova, ali drugoplasirani Napoli sada ima 85 poena i samo je na bod zaostatka u odnosu na Juve koji ima mnogo teži raspored do kraja prvenstva.

Na ulicama Napulja je priređeno neviđeno slavlje nakon što su Napolitanci pobijedili u Torinu. Pogledajte kako je Napulj izgledao sinoć nakon utakmice.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.