28.4.2018. 17:40
0
Bayern rutinski slavio protiv Eintrachta
U 32. kolu njemačke Bundeslige Bayern je na Allianz Areni rutinski savladao ekipu Eintrachta rezultatom 4:1.

Bayern je odmah od početka nametnuo svoj tempo. Ipak Eintracht je imao prvu ozbiljniju priliku na golu, no udarac Luke Jovića odbranio je Sven Ulreich. Samo minutu nakon toga Dorsch pogađa za vodstvo Bavaraca.

U nastavku utakmice Bayern je i dalje držao isti tempo, a pogodak za 2:0, postigao je Sandro Wagner u 76. minuti.  Sebastian Haller je nedugo nakon toga dao gol za Eintracht, te svojoj ekipi donio neku nadu. No, nekoliko minuta pred kraj utakmice, Rafinha postiže i treći gol za Bayern, te završava pitanje pobjednika na ovom susretu. 

Do kraja, Bayern je postigao još jedan pogodak, a u listu strijelaca se upisalo Sule.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.