8.5.2018. 18:35
0
Zidane uvjeren da će Ronaldo biti spreman za finale Lige prvaka
Trener Real Madrida Zinedine Zidane uvjeren je kako će Cristiano Ronaldo biti spreman za finale Lige prvaka nakon povrede gležnja u derbiju protiv Barcelone (2:2)

"Siguran sam da će Ronaldo biti spreman za utakmicu protiv Liverpoola. Pokazao je veliku volju i želju za oporavkom i siguran sam da će biti spreman do 26. maja", kazao je Zidane.

Portugalac je pretrpio teže nagnječenje i istegnuće gležnja koji je bio vidno natečen, igrao je do kraja poluvremena kad ga je zamijenio Marco Asensio.

"Gotovo je nevjerojatno da nakon takvog udarca hoda", dodao je Zidane.

Kako prenose mediji, Ronaldo će propustit ligaške utakmice protiv Seville i Celte, a prema svemu sudeći i posljednje kolo protiv Villarreala koje je na rasporedu 19.  maja.


Lejla Trle
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.