5.6.2018. 17:51
0
"Naše Kosovo je bilo u ratu sa Srbijom, zato će utakmica sa Srbima biti posebna"
"Naše Kosovo je bilo u ratu sa Srbijom, zato će utakmica sa Srbima biti posebna", rekao je reprezentativac Švicarske, Xherdan Shaqiri.

Piše: Haris Ahbabović

Sličnu stvar je rekao i fudbaler Arsenala, Granit Xhaka, koji je rekao da će protiv Srbije igrati "do granice bola". Ipak, Xhaka ima drugi problem - još uvijek je pod upitnikom za SP zbog povrede.

"Mnogo se priča o toj utakmici, mnogi je povezuju s politikom. To je u neku ruku normalno jer smo nekoliko mojih kolega i ja s Kosova, i naša zemlja je bila u ratu sa Srbijom. Međutim, mene će u Rusiji zanimati samo da pobijedimo, biće to za mene samo fudbalska utakmica", rekao je Shaqiri.

"Brazil je favorit, to je svima jasno, ali ne idemo u Rusiju da bismo im prepustili bodove. Moraće da ih zarade na terenu. Srbija će biti veoma neprijatan protivnik. Ništa ne mogu da obećam, osim da ćemo igrati do granice bola. Ima da kidamo i da grizemo do pobjede", rekao je Xhaka.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.