13.6.2018. 10:42
0
Pogledajte kako se Neymar rasplakao kad je ugledao sobu u kojoj je odrastao
Ambicije Brazila porasle su čim se Neymar, na najbolji mogući način, vratio nakon ozljede koja ga je u februaru izbacila s nogometnih terena.

On je idol nacije, mladić od kojeg cijela zemlja očekuje da Brazilce vodi do svjetske titule.

- Spreman je, i on je naša najveća nada. Nadam se da će biti najbolji strijelac turnira i da će biti ključ osvajanja šestog naslova prvaka za Brazil. Cijeli Brazil vjeruje u to - kazao je Ronaldo, onaj brazilski Ronaldo. 

Nejmar je najveća brazilska zvijezda, a njegov nogometni put bio je inspiracija vodećoj televizijskoj stanici u toj zemlji da napravi nešto što ga je dovelo do suza.

Globo TV je u tajnosti, u kooperaciji s Nejmarovom majkom Nadin i sestrom Rafaelom, vratio vrijeme i napravio kopiju sobe u kojoj je Nejmar odrastao, piše Avaz.ba.

Nejmar je ušao u studio, ne znajući šta ga čeka, a onda su ga sustigla sjećanja i emocije i počeo je plakati.



(Lejla Trle)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.