14.6.2018. 9:15
0
Aiman Šemdin, mladi fudbaler Željezničara, će nositi zastavu BiH na otvaranju SP u Rusiji
Zastava Bosne i Hercegovine vijoriće se na stadionu Lužniki na otvaranju Svjetskog prvenstva, odlučila je FIFA.

, zajedno sa još 210 mladih fudbalera iz cijelog svijeta, nosit će večeras zastavu svoje zemlje na, kako se očekuje, spektakularnom otvaranju Prvenstva.

Aiman Šemdin i Marko Stjepanović su mladi ambasadori Bosne i Hercegovine za jedan od najvećih globalnih društveno-odgovornih projekata za djecu baziranih na sportu - “Fudbal za prijateljstvo” kompanije Gazprom, velikog partnera FIFA, UEFA i Svjetskog prvenstva u fudbalu - Rusija 2018.

Projekat okuplja djecu iz rekordnih 211 zemalja svijeta u proslavi sporta, tokom koje se druže, igraju i sarađuju sa vršnjacima, gradeći neraskidive i nezaboravne veze.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.