19.6.2018. 9:23
0
Legendarni Eric Cantona ismijao Neymara: Slikao se sa Neymarovom slikom i špagetama na glavi
Legendarni napadač Manchester Uniteda i reprezentacije Francuske, Eric Cantona, ismijao je Neymara na društvenim mrežama zbog njegove nove frizure.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Neymar se oporavio od povrede zbog koje je propustio veći dio sezone u PSG-u, pa se vratio tik pred početak Mundijala u Rusiji. Brazilac je odlučio da na ovo SP dođe sa novom i neobičnom frizurom, koja je ubrzo postala predmet sprdnje.

To je iskoristio Cantona koji se fotografio sa slikom Neymara, dok su mu na glavi bile špagete, koje su aludirale na Neymarovu novu frizuru.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.