25.6.2018. 11:20
1
Mogao bi zaigrati u Ligi prvaka: Dva velikana žele Asmira Begovića
Reprezentativni golman Bosne i Hercegovine, Asmir Begović, naredne sezone mogao bi zaigrati u Ligi prvaka. Naime, za golmana Bornemoutha ozbiljno je zagrizao Napoli i Fenerbahce, tvrdi “Daily Star”.

Kako se navodi u tekstu prednost ima Napoli koji će igrati u elitnom takmičenju naredne sezone. Pitanje je hoće li na ponude pristati u njegovom Bournemouthu, obzirom da je menadžer Eddie Howe ranije izjavljivao da je Begović veliki profesionalac koji oduševljava.

Asmir je uz to i najstandardniji igrač u klubu, a nastupio je na svim mečevima u Premiershipu u prošloj sezoni. Podsjetimo, Bournemouth je za njegove papire prošlog ljeta Chelseaju platio deset miliona funti, a iznos koji bi tražili na ime obeštećenja zasigurno je veći to tog iznosa, prenosi “SCsport“.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.