6.7.2018. 19:59
0
Gimenez posljednjih pet minuta igrao gušeći se u suzama: Neville ga ismijavao, pa ga navijači napali
Stoper Urugvaja i madridskog Atletika, José María Giménez, nije mogao da se smiri u završnici meča protiv Francuske.

Prije isteka 90. minute počeo je da plače igrajući fudbal pri 0:2, nije uspijevao da se obuzda ni u nadoknadi, a taj prizor slomio je srca mnogih njegovih sunarodnika i ljubitelja fudbala.
Pokazao je veliku strast zbog koje su mnogi navijali za Urugvaj, zemlju od 3 i po miliona stanovnika, koja je dva puta bila šampion svijeta.

Gary Neville ga je malo ismijavo na engleskim medijima, rekavši da je ovaj prizor zabrinjavajući, zbog čega su ga mnogi pratioci na Twitteru napali, rekavši da ima pravo da pokaže svoje emocije i stavi svima do znanja koliko mu je učešće na Mundijalu značilo, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.