17.7.2018. 11:30
0
Hrvatski političar o Thompsonu: Mora mi smeće fašističko dan pokvariti
U jednom trenutku dok se autobus probijao kroz navijače cestom koja vodi od zagrebačkog aerodroma, u autobus je ušao Marko Perković Thompson. Jedan hrvatski političar to nije dobro primio.
Autobus je ušao u Zagreb, a Thompson je još u njemu. Rukovao se i grlio s igračima i s izbornikom Zlatkom Dalićem, a neko od igrača pozdravio ga je riječima "geni kameni".

Ivan Rakitić na svom je Instagramu objavio fotografiju s Thompsonom uz opis: "Stigo je kralj! Jedan jedini!!! Idemo Hrvatska".


Njegova prisutnost u autobusu s Vatrenima ipak nije svima dobrodošla. Šef HSS-a Krešo Beljak iskazao je svoje nezadovoljstvo na Twitteru.

"Mora mi smeće fašističko dan pokvariti, ali neće, nabijem i njega i sve fašiste!!! Ignore!! Danas samo Hrvatska!!!!", napisao je Beljak, prenosi Buka.

(Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.