17.7.2018. 14:41
0
Trener Željezničara, Slobodan Krčmarević, najavio bombastično pojačanje koje dolazi na Grbavicu
Željezničar će u okviru revanš susreta prvog pretkola Evropske lige u srijedu na stadionu Grbavica dočekati ekipu Narve iz Estonije, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke Slobodan Krčmarević i kapiten Vedran Kjosevski.

- Mali problem nam predstavlja takmičarski ritam, fali nam utakmica više i u sklopu toga će nam pomoći ove dvije utakmice da se pripremimo za ovo što dolazi poslije ovoga. Fudbal je čudna igra, moramo završiti sutra posao, trudit ćemo se da ne dođe do iznenađenja, dat ćemo sve od sebe da nastavimo takmičenje u Evropskoj ligi.

Mislim da nam fali još utakmica da bih donio neku procjenu bolju. Fali još dosta procenata, igra je bila solidna. Što se tiče prve utakmice ne mogu reći da sam nezadovoljan jer su momci dobro stajali na terenu i dobro su istrčali. Jedna od rijetkih prednosti naših protivnika je uigranost, mi nismo ni počeli naše prvenstvo, idemo dobrim putem, očekujem malo više strpljenja i kod navijača i kod ljudi oko kluba koji ga vole, te se nadam da će to doći na svoje mjesto.

Hvala onoj grupi navijača koja je stigla do Tallinna da nas podrži. Nadovezao bih se na ono što je rekao Kjosevski, podloga je jedna od boljih na našim prostorima. Mislim da samo Zvezda i Rijeka imaju bolji teren tako da će igrači imati sve uslove da daju ono što se od njih očekuje - istakao je Krčmarević.

Trener Želje je dodao da se očekuju nova pojačanja na Grbavici, te da na Grbavicu dolazi jedno bombastično pojačanje koje će iznenaditi navijače.

Kapiten plavog tima Vedran Kjosevski također je uvjeren u novu pobjedu svog tima.

- Znamo šta nam znači ova utakmica, jedva čekamo da izađemo na novi teren stadiona Grbavica, želimo dobro ući u utakmicu, mi smo favoriti, spremili smo se dobro i želimo taj prolazak u sljedeći krug.  Atmosfera se gradi rezultatima, nekim kontinuitetom, nadam se da ćemo kroz ovaj dodatni period raditi na atmosferi i da ćemo biti kao što smo bili prije - kazao je Kjosevski.

Sutrašnja utakmica se igra u 18 sati, a kapije stadiona se otvaraju u 16:30. Prodaja ulaznica počela je danas u 10 sati i trajat će do 19 sati.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.