23.7.2018. 20:38
0
Velika potražnja za kartama za utakmicu Atalanta - Sarajevo: Prodaja počinje sutra u Fan shopu, kupovina moguća uz ličnu kartu
Fudbalski klub Sarajevo u četvrtak će igrati prvu utakmicu 2. pretkola Evropske lige protiv Atalante, na stadionu Mapei u Reggio Emiliiji.

Utakmica je pobudila veliki interes navijača FK Sarajevo koji karte mogu kupiti od sutra u 16 sati isključivo u „Fan shopu“ FK Sarajevo (ulica Maršala Tita 38b).

Cijena karte za gostujući sektor je deset eura, a kupac će prilikom kupovine karte morati predočiti lične podatke, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Ulaz na Mapei stadion će biti omogućen samo navijačima koji uz kupljenu kartu na ulazu predoče i pasoš ili ličnu kartu.

Karte neće biti moguće kupiti na dan utakmice na kapijama stadiona Mapei.

Utakmica Atalanta BC – FK Sarajevo će biti odigrana na Mapei stadionu u Reggio Emiliji, u četvrtak 26.jula s početkom u 20.30 sati.  

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.