26.7.2018. 17:44
0
Pogledajte kako izgleda veliki Sir Alex Ferguson nakon što se oporavio od operacije na mozgu: Hvala vam svima što ste bili uz mene!
Nekadašnji menadžer Manchester Uniteda i jedan od najboljih fudbalskih trenera u historiji ovog sporta, Sir Alex Ferguson, obratio se javnosti prvi put nakon operacije na mozgu.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Ferguson je prije nekoliko mjeseci u kritičnom stanju primljen u bolnicu zbog izljeva krvi u mozak, te je odmah bio podvrgnut hitnoj operaciji.

Oporavak je trajao nekoliko sedmica, a sada je Ferguson poslao video poruku svim ljudima koji su bili uz njega.

"Želim da se zahvalim doktorima i osoblju bolnice u kojoj sam ležao. Ti ljudi su se toliko dobro brinuli o meni, da danas ne bih ovdje sjedio da nije bilo tako. Hvala im još jednom u moje ime i ime moje porodice", poručio je veliki Sir Alex.

"Čini me vrlo sretnim što sam primio toliko poruka podrške iz cijelog svijeta. Hvala vam svima što ste bili uz mene. Vratit ću se da gledam Manchester United, sve najbolje želim Joseu i njegovim igračima", rekao je Ferguson.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.