2.8.2018. 9:45
0
Novi veliki transfer u Italiji: Gonzalo Higuain je novi fudbaler Milana!
Gonzalo Higuain, 31-godišnji argentinski napadač, karijeru će nastaviti na San Siru, s obzirom da je prešao u redove Milana.

Piše: Haris Ahbabović

Higuain je sinoć stigao u Milano, a danas se očekuje službeni potpis za Milan nakon što obavi ljekarski pregled.

Jasno je bilo da će Juventus morati nekoga prodati nakon dolaska Cristiana Ronalda, tako da je uprava torinskog kluba odlučila da proda Higuaina.

Gonzalo Higuain je do sada odigrao 105 utakmica u dresu Juventusa, a postigao je 55 golova.

Prije Juvea, nastupao je za Napoli, Real Madrid i River Plate.

Radi se o jednogodišnjoj posudbi koja vrijedi oko 18 miliona eura, sa mogućnošću otkupa ugovora na ljeta. U slučaju da Milan odluči da otkupi ugovor, onda će dodatno još morati platiti 36 miliona eura.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.