14.8.2018. 15:41
0
Odlazi veliki Mandžo: Mario Mandžukić se oprostio od reprezentacije Hrvatske!
Drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (32) odlučio se oprostiti od dresa "vatrenih", objavljeno je u utorak na internetskom portalu HNS-a.

Za reprezentaciju je debitirao u studenome 2007., a u 11 godina skupio je 89 nastupa i zabio 33 pogotka. Više golova od njega postigao je samo Davor Šuker (45 pogodaka). U hrvatskom dresu igrao je na Euru 2012., SP 2014., Euru 2016. te na nedavno završenom SP u Rusiji, gdje je s "vatrenima" osvojio srebro, prenosi Hina. 
 
 Prije četiri dana od hrvatske reprezentacije se oprostio Vedran Ćorluka (32), koji je skupio 103 nastupa za "vatrene".
 
U obraćanju javnosti, koje je objavljeno na internetskom portalu HNS-a, Mandžukić ističe da nema idealnog trenutka za odlazak, ali da osjeća da je za njega taj trenutak nastupio sada, nakon najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa.

 "Nema idealnog trenutka za odlazak. Da možemo, vjerujem da bismo svi nastupali za Hrvatsku dok smo živi, jer većeg ponosa nema. No, osjećam da je za mene taj trenutak sada. Da sam dao najbolje od sebe, da sam dao doprinos najvećem uspjehu hrvatskog nogometa.

(...) Nitko od nas nije savršen. Promašivao sam prilike, gubio lopte ili krivo dodavao. No, uvijek sam dao sve od sebe i ostavio srce na terenu. Hvala vam što ste to prepoznali i bili uz mene i reprezentaciju. Od danas, moje je mjesto s vama - među najvjernijim navijačima Hrvatske. Voli vas Mandžo" navodi se, uz ostalo, u Mandžukićevu pismu. 

(Fena / Haris Ahabbović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.