15.8.2018. 16:50
2
U Osimovom stilu: Mostarac koji na sjajan način imitira Amara Osima prognozirao i večerašnji gradski derbi između Željezničara i Sarajeva
Amar Osim, tokom proteklog Svjetskog prvenstva bio je jedan od stalnih stručnih komentatora na BHT1.

Svima je poznato da je Osim najtrofejniji trener u BiH i da njegovo fudbalsko znanje nije upitno. 

Njegove stručne, a možemo reći i zanimljive izjave nakon utakmica Svjetskog prvenstva privlačile veliku pažnju gledalaca.

Mostarac Ajdin Šabanović postao je popularan na društvenim mrežama nakon što se na Youtube-u prije nekoliko dana našao video u kome on na sjajan način imitira najtrofejnijeg bh. trenera.

Ovoga puta Šabanović je u Osimovim stilu prognozirao i veliki gradski derbi između Željezničara i Sarajeva koji se igra večeras na stadionu Grbavica.

Imitaciju pogledajte u videu ispod.





(Admir Oručević)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.