17.8.2018. 18:10
0
Džafić novi golman Sarajeva
Golman Elvis Džafić od danas je i zvanično novi član Fudbalskog kluba Sarajevo.

Džafić već nekoliko dana boravi u Sarajevu, obavio je ljekarske preglede, a u srijedu je imao priliku prisustvovati derbiju između Željezničara i Sarajevo koji je završen rezultatom 2:2.

- Velika čast i zadovoljstvo mi je da sam dogovorio saradnju sa tako velikim klubom. Bio sam prisutan na derbiju, sjajna atmosfera, dobra utakmica, velika podrška naših navijača, te se nadam da će nas podržati ubuduće da zajedničkim snagama idemo ka ostvarenju cilja - kazao je Džafić.

Ovaj 27-godišnjak rođen je u Ljubljani ali njegovi roditelji porijeklom su iz Bosne i Hercegovine. Visok je 190 cm a u karijeri je nastupao za Svobodu, Olimpiju i Triglav, a od jula ove godine je bez kluba kada mu je istekao ugovor sa Triglavom. Svojevremeno je bio  i U-21 reprezentativac Slovenije, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Džafić je sa Sarajevom potpisao ugovor na dvije godine.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.