18.8.2018. 13:54
0
Musemić: Ako budemo igrali kao u srijedu, možemo se nadati pozitivnom rezultatu
Nogometaši Sarajeva u derbi susretu šestog kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju na Koševu dočekuju aktuelnog prvaka, ekipu Zrinjskog.

Trener Sarajeva Husref Musemić danas je na pres-konferenciji istaknuo da očekuje vrlo tešku, važnu i zahtjevnu utakmicu, ali da su njegovi izabranici kvalitetna ekipa koja želi i zna igrati.

- Ako budemo igrali kao u srijedu, možemo se nadati pozitivnom rezultatu - poručio je.  

Pozvao je na oprez, dodajući da je disciplina prvi i osnovni faktor koji mora biti zadovoljen da bi uspjeli nešto napraviti.  

Govoreći o igračkom kadru, trener "bodro" tima kazao je da vjerovatno na raspolaganju neće biti Aladin Šišić i Ljuban Crepulja te da bi u odnosu na prethodni meč mogao napraviti jednu izmjenu.

Pozvao je navijače da ih podrže sutra u 20 sati.

Strijelac gola na posljednjem derbiju Amar Rahmanović smatra da ekipa, ukoliko želi titulu, mora početi da pobjeđuje, te da je sutra idealna prilika za to.

- Zrinjski maksimalno poštujemo, ali nas ne trebaju zavarati njihove turbulencije - zaključio je Rahmanović.


(Fena/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.