31.8.2018. 19:00
0
Allegri: Ronaldo je bio ljut i uzrujan, ali to pokazuje kako i dalje želi biti najbolji
Jučer je u Monte Carlu dodijeljena nagrada za najboljeg nogometaša Evrope.

To priznanje je dobio igrač Real Madrida i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. U konkurenciji je bio i Cristiano Ronaldo, koji se nije ni pojavio u Monte Carlu na ceremoniji. 

Nakon dodjele priznanja Modriću, Ronaldov menadžer Jorge Mendes to je nazvao smiješnim, a generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta kazao je kako je italijanski klub duboko ogorčen zbog svega.

Nakon njih oglasio i trener "Stare dame" Massimiliano Allegri

- Cristiano je dobro trenirao. Normalno da je jučer bio ljut jer je prošle godine postigao 15 pogodaka u Ligi prvaka te, zajedno s Modrićem i ostalima u Realu, osvojio Ligu prvaka. Bio je zato uzrujan, ali to samo pokazuje kako i dalje želi nastaviti raditi i biti najbolji -  rekao je Allegri.

Mnogi su Portugalcu zamjerili što se nije pojavio u Monte Carlu na ceremoniji

- To je njegov lični izbor i kao takvog ga moramo poštovati. Kao što sam rekao, on i njegovi saigrači osvojili su Ligu prvaka i imao je sjajnu sezonu - zaključio je Allegri, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.