3.9.2018. 16:47
1
Iz SBB-a poručuju: Fahrudin Radončić donirao 10.000 KM za NK Jedinstvo Bihać
FOTO: Source.ba / Arhiva
Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH i kandidat ove stranke za člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić posjetio Kantonalnu bolnicu „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću.

Ovom prilikom direktor ove strateški važne zdravstvene institucije, dr. Smail Dervišević upoznao je Radončića s tim da bolnica prvi put nakon dugo godina posluje pozitivno i da se štete nastale velikim požarom polako, ali uspješno saniraju.On je posebno Radončiću zahvalio na donaciji od prije nekoliko mjeseci, kada je predsjednik SBB-a od ličnih sredstava kupio novi inkubator za potrebe Pedijatrije koji je tada bio prijeko potreban. Radončić je tada uplatio 30.000 KM i nije bilo potrebe za dodatnim prikupljanjem sredstava, saopćeno je iz SBB-a.

Inače, Radončić je danas posjetio i NK Jedinstvo te se priključio finansijskoj pomoći ovom fudbalskom klubu i uplatio 10.000 KM za potrebe saniranja stanja u klubu, koji očekuje da iduće godine, za 100. godišnjicu kluba, ponovo postane premijerligaš.

-Uz ovo, Radončić je obišao i Tvornicu mliječnih proizvoda „Meggle“, gdje ga je menadžment upoznao s odličnim rezultatima poslovanja i neophodnošću da buduća vlast napravi bolje uvjete za poslovanje privrednika. Radončić je danas posjetio i položio cvijeće na mezar rahmetli Irfana Ljubijankića, a cvijeće je položio i na Partizansko groblje, saopćeno je iz SBB-a.       

(Fena / Haris Ahbabović)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.