4.9.2018. 13:58
0
Problemi za selektora: Prosinečki zbog povreda ostao bez kompletne odbrane
Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki, suočio se sa brojnim igračkim problemima uoči predstojećih mečeva Lige nacija sa Sjevernom Irskom i Austrijom.

Najprije je otpao zbog povrede Sead Kolašinac, a potom i Ognjen Vranješ, Ermin Bičakčić, Bojan Nastić, dok je još uvijek neizvjesno da li će Žuti na raspolaganju imati Eldara Ćivića, koji je također na pripreme reprezentacije doputovao povrijeđen.

I to nije sve. Robert Prosinečki u susretu sa Sjevernom Irskom neće moći računati ni na Darka Todorovića, koji ima tri žuta kartona iz kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo, pa će biti primoran odraditi suspenziju u narednom meču.

Robert Prosinečki je nekoliko dana uoči utakmice ostao skoro bez kompletne odbrane, što će svakako biti veliki problem za selektora prilikom odabira startne postave.

Susret između Sjeverne Irske i BiH igra se u Belfastu u subotu sa početkom od 15 sati.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.