22.9.2018. 17:15
0
''Svi vole Shaqirija''
Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp kaže da Xherdan Shaqiri svojim odnosom prema treninzima i saigračima zaslužuje veću minutažu.

Shaqiri se nije naigrao od dolaska iz Stokea  i uglavnom šansu dobija s klupe.

“On je veoma živahan, veoma je pozitivan. Nije stvar samo u nastupima, već i o uticaju u svlačionici. Svi vole Shaqirija, on je takav, uprkos tome što nije igrao mnogo, ali to je više moja greška nego njegova“, rekao je Klopp i dodao:

“Da budem iskren, on je uradio sve što je potrebno kako bi igrao. Ja sam ovoga puta donosio drugačije odluke, ali njegovo vrijeme će doći, to je sigurno“, kaže Klopp, prenosi CDM.

Liverpool danas dočekuje Southampton u utakmici šestog kola Premier lige.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.