24.9.2018. 21:44
0
Pogledajte kako je Old Trafford dočekao velikog Alexa Fergusona
Veliki trener, Sir Alex Ferguson, uspješno se oporavio nakon izljeva krvi u mozak, te se u subotu vratio na svoj Old Trafford.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Ferguson je prije nekoliko mjeseci hitno prebačen u bolnicu nakon izljeva krvi u mozak, a nakon toga je operisan.

Oporavak je trajao nekoliko mjeseci, ali je uspješno okončan, pa se poznati Škot vratio na utakmice kluba kojeg je vodio dugo godina.

Alex Ferguson je jedan od najuspješnijih trenera u historiji fudbala. Sa Manchester Unitedom je osvojio na desetine trofeja.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.