24.10.2018. 13:36
0
Niko kao Ronaldo: "Svađao" se sa obezbjeđenjem da ostave mladiće na miru, uzeo mobitel i fotografisao se sa navijačima
Juventus je sinoć na Old Traffordu pobijedio Manchester United u okviru 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Stara dama je slavila sa 1:0, a jedini gol za Juventus je postigao Paulo Dybala.

Cristiana Ronalda, nekadašnjeg igrača Uniteda, navijači na Old Traffordu su dočekali aplauzima, a Ronaldo je kasnije imao nekoliko zanimljivih situacija nakon završetka utakmice.

Dva navijača su uletjela na travnjak Old Trafforda kako bi se fotografisala sa Portugalcem, a njemu to nije zasmetalo, nego se čak prepirao sa obezbjeđenjem da dozvole momcima da se fotografišu s njim.

Dok je obezbjeđenje pokušalo da "iznese" mladiće sa terena, Ronaldo je uzeo mobitel od jednog navijača, upalio kameru i napravio fotografiju.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.