1.11.2018. 18:00
0
Faris Zubanović potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom
Najbolji strijelac Omladinske Premijer lige BiH Faris Zubanović potpisao je trogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Željezničar.

Zubanović je rođen 12. juna 2000. godine u Sarajevu. Od 2011. godine je na Grbavici gdje je igrao za skoro sve omladinske selekcije Željezničara. Junior Plavih igra na poziciji napadača, a u ovoj sezoni je na deset utakmica postigao 13 golova i trenutno je prvi strijelac Omladinske Premijer lige.

– Moj je čitav život vezan za Želju i današnji potpis ugovora je veliki i značajan, kako za mene, tako i za moju porodicu. U nastavku sezone želim svojim kvalitetom i radom da izborim i prve minute na terenu - kazao je Zubanović.

Prije osam dana na susretu sa Krupom Zubanović je zadobio neugodnu povredu glave, a odmah po oporavku, naredne sedmice, priključit će se treninzima prvog tima, saopćeno je iz kluba.




(FENA / Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.