7.11.2018. 22:59
0
Manchester United nakon preokreta do pobjede u Torinu, Alex Sandro tragičar utakmice
U okviru četvrtog kola Lige prvaka Manchester United je nakon velikog preokreta slavio protiv Juventusa rezultatom 2:1.

U prvom poluvremenu nismo imali priliku gledati pretjerano zanimljivu utakmicu, pa je tako prvi dio utakmice zavšen rezultatom 0:0.

U nastavku, vidjeli smo dosta zanimljiviju utakmicu, bolji fudbal i mnogo više dobrih prilika. Juventus je imao više šansi, a De Geu su konačno savladali u 65. minuti kada je Ronaldo postigao prelijep pogodak na asistenciju Leonarda Bonuccija.

Nakon pogotka, nastavio je Juventus s napadima, no nisu uspjeli udvostručiti prednost. A onda u 86. minuti Juan Mata izvodi odličan slobodnjak i loptu šalje u same rašlje. Samo četiri minute kasnije, Alex Sandro pogađa vlastitu mrežu za konačnih 2:1 za Manchester United.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.