19.11.2018. 17:04
0
Mulahusejnović i Jurić strijelci za pobjedu mladih protiv Azerbejdžana
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine (U21) savladala je u prijateljskom i posljednjem ovogodišnjem susretu selekciju Azerbejdžana rezultatom 2:0 (1:0).

Puleni selektora Vinka Marinovića bili su cijelim tokom meča bolji i konkretniji tim, pogotovo u drugom poluvremenu, u kojem su stvorili i puno više šansi. Prvi je gol postigao Nardin Mulahusejnović u 33. minuti, a drugi je put mrežu gostiju zatresao rezervista Stipe Jurić u 73. minuti, nakon kornera sa desne strane kojeg je izveo Selmir Pidro.

Zbog povrede na jučerašnjem treningu nije igrao Amar Ćatić iz holandskog PSV-a, dok je Čelikov stoper Vedran Vrhovac prošle sedmice stigao povrijeđen na pripreme te odmah napustio kamp reprezentacije. Selektor Marinović dao je priliku svim igračima bh. tima koji su bili prijavljeni u zapisniku. 

Današnji susret, po izuzetno hladnom vremenu, igrao se pred oko 200 gledalaca u Trening kampu NSBiH u Zenici.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.