27.11.2018. 9:35
0
Simpatična reakcija Guardiole na pitanje novinara je li bolji od Mourinha
Manchester City večeras gostuje na Groupama stadionu, gdje će tražiti osvetu Lionu zbog poraza u prvom kolu grupne faze Lige prvaka. Prema kladionici gosti iz Engleske su favoriti.

Uoči utakmice održana je i konferencija za medije, pa je trener "Građana" Pep Guardiola (odgovarao na pitanja novinara. Jedno mu se, međutim, nije previše svidjelo. 

Naime, jedan francuski novinar sjetio se pitati Katalonca ko je bolji, on ili njegov vječni rival Jose Mourinho.

Guardiola nije ništa odgovorio, ali je svojom reakcijom, pa onda i izrazom lica dovoljno rekao šta misli o tom pitanju. Njegova reakcija ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, prenosi Index.


Reakciju Guardiole pogledajte na 12:00...




(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.